Hopp til innholdet

Menneskene du vil møte

Et knippe av våre ansatte rådgivere, konsulenter og ledere

Pål

Daglig leder

Pål er vår styreleder og daglige leder.

Han har en bred og mangfoldig bakgrunn. Først fra restaurantbransjen gjennom deler av 80 og 90 tallet. Senere som selger, blant annet i Norsk Tipping og Microsoft Norge med til dels meget gode resultater og er vel kjent med salg og salgsbransjens teoretiske grunnlag. Etter å ha flyttet tilbake til hjembyen Kristiansund, så har han siden 2008 fungert som gründer innen bygg- og eiendom og har bred erfaring i hvordan starte små bedrifter og hvilke feller man kan gå i.

Av utdannelse har Pål studert statsvitenskap ved universitetet i Oslo. Han er samboer og har 2 barn.

Knut Erik

Seniorrådgiver

Knut Erik har jobbet hos oss siden årsskiftet 2022 og har stilling som seniorrådgiver.

Sin bakgrunn har han først fra Posten midt på 80 tallet før han fikk 2 til 3 års erfaring fra regnskap frem til ca. 1991. Deretter har han mer enn 25 års erfaring fra bank, herunder Postbanken og DNB, i Oslo og Kristiansund. Fra bank har han erfaring fra flere forskjellige forretningsområder. Dernest har han jobbet som konsulent og da for oss siden årsskiftet.

Vi legger til at han har studert jus ved universitet i Oslo og økonomifag ved BI. Som blant de første ble han også Autorisert som Finansiell Rådgiver av FNH i 2010. Erfaring også fra styreverv/styrelederverv bak seg innen eiendomsdrift og innen idrett på elitenivå.

 

SHEKPro Bedriftsconsult AS – Org.Nr: 925 700 185 – Kristiansund/Nordmøre