Hopp til innholdet

Vi leverer også tjenester til private

Pålitelig og rask service

+47 920 992 365
post@shekpro.no

Til privatkunder leverer vi hovedsakelig tjenester innenfor rådgivning mot bank og finans eller også gjeldsrådgivning, dersom du skulle ha kommet i så store økonomiske problemer at du ser få utveier.

  1. Vi har medarbeidere knyttet til oss med meget lang fartstid innen bank og finans. For mange er møtet med banken når man eksempelvis skal søke om å få låne penger til å kjøpe en bolig et trangt nåløye. Derfor kan det være fornuftig å søke råd først, det å legge opp en strategi for hva man vil oppnå kan være fornuftig og gi gevinst. Ikke minst kan det også være fornuftig å la noen annen enn banken hjelpe deg med søknaden, se over din økonomiske status. På forhånd, fordi vi vet hva bankene vektlegger, vi kan de faglige begrepene og uttrykkene de bruker og vi kjenner til det lovverket bankene må forholde seg til. Les mer her.
  2. Tilsvarende har vi da også erfaring med det å komme i en situasjonen der regninger, der gjeld og andre utgifter nærmest når deg til hals og hode og du ser få utveier. Da kan det være godt å få noen å snakke med, noen som kan gi faglige råd, snakke med noen som har faglig erfaring. Kanskje er det en gjeldsordning du bør søke. Les mer her.

SHEKPro Bedriftsconsult AS – Org.Nr: 925 700 185 – Kristiansund/Nordmøre