Hopp til innholdet

Referanser og tilbakemeldinger fra noen av våre kunder


GENERELL FORRETNINGSFØRSEL:

«Vi har brukt Shekpro som rådgivere i vår forretningsførsel i flere år og kan absolutt gi våre anbefalinger. Vi hadde en del dårlige erfaringer med tidligere rådgivere vi har brukt til vår regnskapsføring, årsoppgjør og generelt rundt økonomi. Shekpro følger opp og har gitt oss muligheten til å konsentrere oss om det vi skal gjøre og ikke bekymre oss for dårlig uriktig rapportering eller forretningsførsel generelt
Digisam, Kristiansund

GJELDSRÅDGIVING:

«For noen år siden begynte jeg å få økonomiske problemer. Utgangspunktet var at jeg drev et enkeltpersonforetak med omfattende virksomhet. Problemene tårnet seg opp, mest som følge av at betalingene fra mange av mine kunder uteble. Resultatet ble at jeg gikk dundrende personlig konkurs.

Så etter noen år søkte jeg forgjeves å søke gjeldsordning. Namsmannen fant søknaden for «lettvint». Men jeg kom etter hvert i kontakt med en rådgiver i Shekpro AS. Han gikk han grundig gjennom min status der og da, med sin erfaring så forklarte han meg hvordan han ville vi skulle gå frem og resultatet ble at jeg fikk min gjeldsordning. Nå har jeg ikke mer å rutte med, foreløpig, men det betyr all verden at jeg kan se et tidspunkt frem i tid der jeg står meg fritt igjen.

Det er jeg rådgiveren i Shekpro AS evig takknemlig for.»

Håndverker, Møre og Romsdal

Krisehåndtering

«Vi er hverken økonomer, selger eller markedsførere. Dessverre fikk vi merke det noen år etter at bedriften ble startet. Det heter seg jo at en skomaker skal bli ved sin lest, det vi kan er det fagarbeidet som vi leverer til kundene våre. Og det var det vi konsentrerte oss om. Så hopet alt seg opp til en full krise og vi kontaktet Shekpro. De hjalp oss på en meget profesjonell måte gjennom krisen, vi måtte etablere rutiner for det daglige.  Og vi har fortsatt å bruke Shekpro som rådgivere.»

Aksjeselskap i Møre og Romsdal

Økonomisk og annen rådgiving

«Vi hadde sett oss lei på regnskapsførere som solgte dårlige råd til en dyr penge og lurte på hvordan vi selv kunne ta over og selv føre bøkene våre uten et dyrt mellomledd. Vi fant gode rådgivere i Shekpro og gud skal vite at det har spart oss mye penger de siste årene. Kontakten med Shekpro har vi beholdt.  Blant annet når vi nå skal rekruttere nye medarbeidere om kort tid, så vil vi søke dem om nye råd.»

Aksjeselskap innen eiendomsdrift, Oslo

Myndighetskontakt

«Vår tidligere daglige leder var flink på mange områder, men han slet med å overholde tidsfrister. I tillegg var han ikke glad for å måtte snakke med skattevesen og sånt. Det gjorde at vi titt og ofte fikk unødvendige gebyrer, spesielt da fra det offentlige. Shekpro hjalp oss med en strategi for å komme i kontakt med dem for å få løst opp i problemene, og selvfølgelig hjalp de oss med å etablere nye bedre og sikrere rutiner. Shekpro kommer vi fortsatt til å bruke ved behov og kan bare anbefale av vårt varme hjerte.»

Styreleder, Aksjeselskap, Hedmark og Oppland

SHEK Progressum AS – Org.Nr: 925 700 185 – Kristiansund/Nordmøre